Pazar19.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - MARDİN
07 Aralık 2015 - 15:52:29

Mardin Nusaybin'de patlama

Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerce döşenen patlayıcılar kontrollü bir şekilde imha edildi. Operasyonları görüntülemek için kayıtta olan basın mensuplarının patlama esnasında yaşadığı korku dolu anlar kameralara yansıdı.
Mardin Nusaybin'de patlama 0 Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerce döşenen patlayıcılar kontrollü bir şekilde imha edildi. Operasyonları görüntülemek için kayıtta olan basın mensuplarının patlama esnasında yaşadığı korku dolu anlar kameralara yansıdı.
Nusaybin'de sokağa çıkma yasağının ikinci gününde ekipler aralıksız olarak operasyonlarına devam ediyor. Yasaklı bölgede yoğunlaşan çatışmalar kapsamında güvenliği sağlayan ekipler, Fırat Mahallesi'nde bulunan Rıhtım ve Yılmaz sokak kesişiminde kontrollü şekilde teröristlerce döşenen patlayıcıları kontrollü şekilde patlattı. Patlama öncesinde bölgede yürütülen operasyonları görüntülemek için kayıtta olan basın mensuplarının patlama esnasında yaşadığı korku dolu anlar da kameralara yansıdı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Beyköy Köyü, Protez Uzmanı, orhangazi ortaokulu sultangazi, mevlit gecesi nedir, kırgızca gramer, lagos hangi kıtada, pınar karşıyaka galatasaray özet, aziz kocaoğlu resmi, hendek uzuncaorman köyü, heyelan haritası, argıncık mezarlığı, kaygı bozukluğu ne zaman geçer, selda alkor biyografi, taylan tanay polis, ömer çelik türküleri, altan tan van, adrasan river hotel,