Cuma17.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - MANİSA
01 Mayıs 2015 - 22:29:04

Manisa Salihli'de hırsızlar huzurevinin kapısını çaldı

Manisa'nın Salihli ilçesinde bir dönem huzurevi olarak hizmet veren binanın dış kapısı çalındı.
Manisa Salihli'de hırsızlar huzurevinin kapısını çaldı 0 Manisa'nın Salihli ilçesinde bir dönem huzurevi olarak hizmet veren binanın dış kapısı çalındı.
Edinilen bilgiye göre, Sağlık Mahallesi'nde bir dönem huzurevi, kısa bir süre de SGK binası olarak hizmet veren ve şu anda da atıl vaziyette olan binanın dış kapısı çalındı. Vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler kapıyı çalan şahsı kısa sürede tespit ederek yakaladı. Salihli'de geçimini hurdacılıkla yapan bir ailenin çocuğu olan E.D. kapıyı aldığını itiraf etti. E.D. ekipler tarafından gözaltına alındı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Manisa Salihli'de hırsızlar huzurevinin kapısını çaldı Manisa Salihli'de hırsızlar huzurevinin kapısını çaldı

Yorum Yaz:



Aramalar:

Uluslararası Yatırım Uyuşmazlıkları Tahkim Mahkemesi, Karaman Devlet Hastanesi, cemevi kelimesinin anlamı, lokum kuruçeşme, lapseki feribot seferleri iptal, egemen korkmaz göz rengi, lahor nereye bağlı, horoz dövüşü oyunu okul öncesi, ronaldinho mevki, ece temelkuran eserleri sözleri, intihar girişimi olan hastaya yaklaşım, berlin şehir rehberi, hükümet sözcüsü kim, çorumun sünni köyleri, orhangazi şevket amca, sarıyer ferahevlerde satılık daire, mermer işleme makinalari,