Pazartesi06.05.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - İSTANBUL
20 Mart 2015 - 15:22:08

Lufthansa grevi THY yolcu sayısını artırdı

Lufthansa'da pilotların başlattığı bir günlük grev nedeniyle yaşanan uçuş iptalleri, Türk Hava Yolları'na yaradı. Birçok Alman ve Türk yolcu Türk Hava Yolları'nı seçti.
Lufthansa grevi THY yolcu sayısını artırdı 0 Lufthansa'da pilotların başlattığı bir günlük grev nedeniyle yaşanan uçuş iptalleri, Türk Hava Yolları'na yaradı. Birçok Alman ve Türk yolcu Türk Hava Yolları'nı seçti.
Lufthansa Havayolları, pilotların greve gitmesi nedeniyle dünya genelinde binin üzerinde sefer iptal etti. Dünya genelinde binlerce yolcunun etkilendiği grevden Türkiye'de yolcular fazla etkilenmedi. Almanya'da birçok noktaya uçuş yapan Türk Hava Yolları, Alman ve Türk vatandaşların mağdur olmasını önledi. Lufthansa Havayolları ile uçamayan yolcular, Türk Hava Yolları'na akın etti. Türk Hava Yolları'nın Almanya uçuşlarında bazı hatlarda doluluk oranı normalin çok üstüne çıktı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Meryem filmi, su tahliye kanalı, kırgızca türkçe ortak kelimeler, teoman dinle, sakıp sabancı vasiyeti, şarköy nöbetçi eczane, başkanlık sistemi ne demek, akçakoca cezaevi, burhan kuzu paralel yapı, otçul memeliler, kalkandere çayırlı köyü imamı, sabah gazetesi dünya imamları haberi, ahmet çakar inci, şehzade korkut mahlası, nüfus ve vatandaşlık işleri genel müdürlüğü eğitim dairesi, kayserispor haberler, sağlık bakanlığı müsteşarlığı,