Cumartesi18.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
23 Mart 2015 - 11:38:34

Liseli kız kavgası

İstanbul'da liseli kızlar tekme tokat birbirine girdi. Kızlar kavga ederken bir diğer arkadaşları ise yaşananları cep telefonuyla kaydetti.
Liseli kız kavgası 0 İstanbul'da liseli kızlar tekme tokat birbirine girdi. Kızlar kavga ederken bir diğer arkadaşları ise yaşananları cep telefonuyla kaydetti.
Sosyal medyaya yüklenen görüntülerde iki liseli kız kavga ediyor. Kızlardan bir tanesi, diğerine küfürler yağdırarak tokat atmaya başlıyor. Dayağı yiyen kız gözyaşlarıyla yere yığılırken, diğeri ise tehdit ve küfürlerine devam ediyor. Yaşanan bu kavga, bir diğer kız arkadaşları tarafından ise cep telefonuyla kaydediliyor.
İbretlik görüntüler, sosyal medyada büyük tepki çekti.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

kendini yakan adam, Batum Limanı, ceyda düvenci kiminle beraber, mehmet çelik hayatı, altan erkekli sevin dedi tanrı, altındağ çıraklık, soğanlı zirve dershanesi, çankaya şirketler grubu antakya, sobran real estate, lapseki gazetesi, ayvacık çanakkale hava durumu, selma ırmak bırakıldımı, ziraat türkiye kupası galatasaray grubu, biyolojik zenginlik tanımı, dizi oyuncusu nasıl seçilir, avrupa parlamentosu ve konseyi direktifi, polise iki maaş ikramiye,