Salı14.05.2024
HABERLER - MAGAZİN - TÜRKİYE - İSTANBUL
20 Nisan 2015 - 16:57:23

Kurtlar Vadisi ölenler kervanına yeni oyuncu

Sezon başında Kurtlar Vadisi Pusu'dan ayrılan Kenan Çoban (Abdülhey) ve Hakan Boyav (Kara) gibi oyuncuların ardından, Baltazar karakteri ile dizinin fenomen isimlerinden olan başarılı oyuncu Murat Aydın da diziden ayrıldı.
Kurtlar Vadisi ölenler kervanına yeni oyuncu 0 Sezon başında Kurtlar Vadisi Pusu'dan ayrılan Kenan Çoban (Abdülhey) ve Hakan Boyav (Kara) gibi oyuncuların ardından, Baltazar karakteri ile dizinin fenomen isimlerinden olan başarılı oyuncu Murat Aydın da diziden ayrıldı.
Nişantaşı'nda alışverişte görüntülenen Aydın, basın mensuplarının "Çekimler nasıl gidiyor? Çatışma sahnelerinde zorluk çekiyor musunuz?" sorularına, "Ölüm sahnemi çekeceğiz, ölmek zor mu kolay mı göreceğiz" diye cevap verdi. Geçtiğimiz günlerde Irmak Su adında bir kız çocuğu olan Murat Aydın, diziden neden ayrıldığıyla ilgili gelen sorularına ise, "Kısmet, Vadi'de oynayan her canlı bir gün ölümü tadacak" şeklinde esprili yanıt verdi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Kurtlar Vadisi ölenler kervanına yeni oyuncu Kurtlar Vadisi ölenler kervanına yeni oyuncu

Yorum Yaz:



Aramalar:

Kurtuluş Mahallesi, Tim Cook, erciyes üniversitesi tıp fakültesi doktor listesi, bogdanovic radoslav, rasim özdenören yedi güzel adam, felipe calderon filipino hero, istanbul cumhuriyet başsavcılığı ekonomik suçlar bürosu, danıştay başkanı cemaat, sultangazi belediyesi çalışma saatleri, kocaeli ziraat bankası, okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesi mustafa ünsal, beşar esad dürzi mi, genel kültür yarışması oyna, ısparta devlet hastanesi kardiyoloji doktorları, tanju çolak altın ayakkabı, samet güzel aziz, haseki eğitim ve araştırma hastanesi göz randevusu,