Çarşamba15.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - KONYA
09 Nisan 2015 - 07:47:12

Konya Kulu'da soba zehirlenmesi

Konya'nın Kulu ilçesinde sobadan sızan gazdan etkilenen yaşlı bir kadın ve 9 yaşındaki torunu hastaneye kaldırıldı.
Konya Kulu'da soba zehirlenmesi 0 Konya'nın Kulu ilçesinde sobadan sızan gazdan etkilenen yaşlı bir kadın ve 9 yaşındaki torunu hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre, ilçenin Köşker mahallesindeki evinde ikamet eden A.C. (64), torunu B.C. (9) ile birlikte aynı odada uyudu. Sabah saatlerinde salona geçmeleri gereken annesi ve oğlunun gelmediğini fark eden H.C., odaya girdiğinde annesinin ve oğlunun ağzından köpük geldiğini fark etti. Annesinin ve oğlunun zehirlendiğini anlayan H.C., ambulansa haber verdi. Ambulansın gelmesini bekleyemeyen H.C., kendilerine ait araçla annesini ve oğlunu Kulu Devlet Hastanesi'ne götürdü. Yapılan ilk müdahalenin ardından yaşlı kadın ile torunu Konya'ya sevk edildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

diş fırçası, Kadir Doğulu, cebeci vezneciler, atiba aslen nereli, haseki eğitim ve araştırma hastanesi laboratuvar sonuçları, üstün zekalı kaynaştırma öğrencileri, kaçakçılık mülakatı, toprak kayması coğrafya, ermeni soykırımı iddiası nedir, karaciğer fizyolojisi, klavye ücretleri, sütçüler lojistik, fenerbahçe şampiyonlar ligi elemeleri ne zaman, sivas cumhuriyet üniversitesi tıp fakültesi araştırma ve uygulama hastanesi, internet sitesi kodları, çerkes sohbet siteleri, polifenol en el vino,