Salı14.05.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - KONYA
03 Haziran 2015 - 16:55:25

Konya Ereğli'de siyah havuç dondurması üretildi

Konya'nın Ereğli ilçesinde siyah havuçtan üretilen dondurma İlçe Belediye Meclisinin Haziran Ayı Olağan Toplantısında meclis üyelerine ikram edildi.
Konya Ereğli'de siyah havuç dondurması üretildi 0 Konya'nın Ereğli ilçesinde siyah havuçtan üretilen dondurma İlçe Belediye Meclisinin Haziran Ayı Olağan Toplantısında meclis üyelerine ikram edildi.
Ereğli Belediye Meclisi Belediye Başkanı Özkan Özgüven başkanlığında Haziran ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Meclisi gündeminde bulunan maddeleri görüşürken ilçedeki bir firma ilçeye özgü siyah havuçtan ürettiği dondurmaları Belediye Meclis Üyelerine ikram etti. Siyah havucun bölgeye has bir ürün olduğunu ve bu ürünü dondurma olarak değerlendirmek istediklerini ifade eden firma yetkilisi ilk kez ürettikleri siyah havuç dondurmasını Belediye Meclis Üyelerinin damak zevklerine sunduklarını söyledi.
Siyah havucun şalgam hammaddesi ve meyve suyu olarak değerlendirildiğini belirten Belediye Başkanı Özkan Özgüven, siyah havuçtan dondurma üretilmesinin artı bir değer kazandırdığını vurguladı. Siyah havuç dondurmasının farklı bir lezzet olduğunu ifade eden Başkan Özgüven ve Belediye Meclis Üyeleri firma yetkililerini kutladı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Konya Ereğli'de siyah havuç dondurması üretildi Konya Ereğli'de siyah havuç dondurması üretildi

Yorum Yaz:



Aramalar:

Özgecan Aslan cinayeti, Harp Akademileri Komutanlığı Atatürk Harp Oyunu ve Kültür Merkezi, mehmet güler seslendirme, cübbeli ahmet hoca ekşi, erkilet satılık daireler, ipekyolu ortaokulu silopi, benzin istasyonu soygunu, bedir zaman, marmara üniversitesi iletişim fakültesi puan, haydarpaşa numune eğitim ve araştırma hastanesi laba, çam mantarı, anjelika akbar dini, çekmeköy iş ilanları, kaçak sigara listesi, hukuk muhakemeleri kanunu gider avansı tarifesi, sabah gazetesi çözüm süreci, köşk ikizleri,