Pazar19.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
27 Kasım 2015 - 22:30:31

Kaynak Holding'e bağlı 12 şirkete atanan kayyumlar göreve başladı

Anadolu 9. Sulh Ceza Hakimliği tarafından verilen karar doğrultusunda Kaynak Holding'e bağlı 12 şirkete kayyum atandı. Eski yöneticiler kararın kendilerine tebliğ edilmesiyle birlikte 7 kayyum resmen göreve başladı.
Kaynak Holding'e bağlı 12 şirkete atanan kayyumlar göreve başladı 0 Anadolu 9. Sulh Ceza Hakimliği tarafından verilen karar doğrultusunda Kaynak Holding'e bağlı 12 şirkete kayyum atandı. Eski yöneticiler kararın kendilerine tebliğ edilmesiyle birlikte 7 kayyum resmen göreve başladı.
Anadolu 9. Sulh Ceza Hakimliğinin kararı doğrultusunda, Kaynak Holding'e bağlı olduğu tespit edilen 12 şirkete de kayyum atandı. Verilen kararda, Kaynak Holding ile ilişiği bulunan 19 şirket, bir vakıf ve bir derneğe atanan iş adamı İmran Okumuş, Avukat Sezai Çiçek, Bilişim Uzmanı Hüseyin Yaşar, Maliyeci Aytekin Karahan, Basın ve Halkla İlişkiler Uzmanı Ertuğrul Erdoğan, Vakıf ve Dernek Uzmanı İsmail Gülen ile Vergi Denetçisi Levent Küçük'ün söz konusu 12 şirkete kayyum olarak atanmasına hükmetti.
Öte yandan, kararın tebliğ edilmesinin ardından 7 kayyumun 2 bin TL maaşla görevlerine başladığı öğrenildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Mevlüt Karakaya, İkizdere, musevi ve yahudi aynı mıdır, oryantal parçalar, güven hastanesi haldun karagöz, kemalpaşa devlet hastanesi, volkan şen polis, tıbbi malzeme ithalatçıları, beyaz ile candan atışması, fildişi sahili liman, gökhan gönül değeri, varşova teknik üniversitesi, makine kimya endüstrisi staj başvurusu, mehmet erdoğan muayene ücreti, yalvaç grup kimdir, şırnak şehitlerinin isimleri, beyhekim devlet hastanesi doktor listesi,