Cumartesi18.05.2024
HABERLER - ÇEVRE - TÜRKİYE - NEVŞEHİR
21 Nisan 2015 - 13:12:51

Kapadokya bahar manzaraları

Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden Kapadokya'da dünyanın en ilginç yer oluşumlarından biri olarak da bilinen peribacaları, ağaçların çiçek açmasıyla birlikte farklı bir güzellik kazandı.
Kapadokya bahar manzaraları 0 Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden Kapadokya'da dünyanın en ilginç yer oluşumlarından biri olarak da bilinen peribacaları, ağaçların çiçek açmasıyla birlikte farklı bir güzellik kazandı.
Her mevsim ayı güzelliği ile dikkatleri çeken Kapadokya'da, ilkbahar mevsiminin gelmesiyle birlikte çiçek açan kayısı ve badem ağaçlarının oluşturduğu görüntü, ziyaretçilerine eşsiz bir manzara sunuyor. Çiçek ağaç ağaçlar içerisinde peribacalarını gezerken fotoğraf çeken turistler, at, deve, ATV ve balon turlarına da katılarak keyifli vakit geçiriyor.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Kapadokya bahar manzaraları Kapadokya bahar manzaraları Kapadokya bahar manzaraları Kapadokya bahar manzaraları Kapadokya bahar manzaraları Kapadokya bahar manzaraları Kapadokya bahar manzaraları Kapadokya bahar manzaraları

Yorum Yaz:



Aramalar:

Koza İpek Grubu, yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi, 28 şubat loto, konya selçuklu beyazıt mahallesi nerede, bön ve görgüsüz beceriksiz kimse, çam hangi ayda dikilir, jeotermal kaynaklar ve doğal mineralli sular kanunu uygulama yönetmeliğinde değişiklik, alsancak gazi hastanesi, oryantal mezdeke, zumba übungen für zuhause, gümüşhane doğanspor, rüşvet ve yolsuzluk operasyonu ses kayıtları, atilla yayla ayşe hür, adıyaman nöbetçi eczane listesi, tifo foto, flamenko nota, alaturka kiremit,