Cumartesi18.05.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - KAHRAMANMARAŞ
29 Temmuz 2015 - 13:00:04

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçesinde 5 boynuzlu koç

Kahramanmaraş'ta 5 boynuzlu koç yavrusu, görenleri hayrete düşürüyor.
Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçesinde 5 boynuzlu koç 0 Kahramanmaraş'ta 5 boynuzlu koç yavrusu, görenleri hayrete düşürüyor.
Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Güzelyurt Mahallesi'nde ikamet eden Kahraman ailesinin küçükbaş sürüsüne katılan koç yavrusu 5 boynuzuyla sürünün maskotu oldu.
9 yaşındaki kız kardeşi Hatice Kahraman'la sürüyü otlatan Mesut Kahraman, daha önce 6 boynuzu olan koçu babasının sattığını belirterek, "Bu gördüğünüz hayvan, daha bir yaşını doldurmamış, 5 tane boynuzu vardır. Allah tarafından bu şekilde yaratılmıştır. İleriye doğru bu beş boynuzlu hayvanımız daha da gelişecektir. Daha da büyüyecektir. Allah nasip ederse Kurban Bayramı'nda pazarda sergileyeceğiz" dedi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçesinde 5 boynuzlu koç Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçesinde 5 boynuzlu koç Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçesinde 5 boynuzlu koç

Yorum Yaz:



Aramalar:

Midyat Devlet Hastanesi, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği, egem soru kitapçığı, melet perempuan, plevne ırkı koyun, seydişehir devlet hastanesi diş doktorları, mimar sinan mahallesi kiralık daire, sosyal güvenlik kurumu başkanlığı dilekçe örnekleri, bartın da karşıt görüşlü öğrenciler, horoz dövüşü leri, serhat arslan çorum, ağrı otel, anadolu efes cska, abiye üstüne saç modelleri, ankara üniversitesi lisansüstü, kayseride boşanma oranı, zumba pilates,