Cumartesi18.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
11 Nisan 2015 - 22:19:30

Kağıthane'de yangın: İş yeri alev alev yandı

Kağıthane'de 3 katlı bir işyeri, çatı katında başlayan yangının binanın bir kısmını sarması sonucu alev alev yandı. Yangın nedeniyle vatandaşlar panik yaşarken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.
Kağıthane'de yangın: İş yeri alev alev yandı 0 Kağıthane'de 3 katlı bir işyeri, çatı katında başlayan yangının binanın bir kısmını sarması sonucu alev alev yandı. Yangın nedeniyle vatandaşlar panik yaşarken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.
Yangın, saat 23.00 sıralarında Kağıthane Gürsel Mahallesi Atiye Sokak'ta bulunan bir işyerinin 3'üncü katında meydana geldi. İddiaya göre, boş olan işyerinde ufak çaplı bir patlama meydana geldi. Patlamanın ardından alevler çatıya sıçrayarak binanın bir kısmını sardı. Alevlerin gökyüzüne çıktığı yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Beyoğlu, Mecidiyeköy ve Şişli itfaiyesine bağlı birimler olay yerine gelerek binaya dört bir yandan müdahale etmeye başladı. Yaklaşık yarım saatlik bir çalışmanın ardından yangın kontrol altına alınırken, yangın olduğu bina çevresi emniyet şeridiyle kapatıldı. Bir süre sonra tamamen söndürülen binadan duman tahliyesi yapılırken, binada büyük çaplı maddi hasar meydana geldi. Öte yandan çalışmalar sırasında binanın bir kısmında çökme meydana geldi.
Yangını gören bir vatandaş, "Aniden bir patlama sesi duyduk. Yerimizden fırladık, sanırım tüp patladı. Yan tarafta tüpler var, inşallah sıçramaz" dedi.
Yangında ölen veya yaralanan olmazken, polis ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Kağıthane'de yangın: İş yeri alev alev yandı Kağıthane'de yangın: İş yeri alev alev yandı Kağıthane'de yangın: İş yeri alev alev yandı Kağıthane'de yangın: İş yeri alev alev yandı Kağıthane'de yangın: İş yeri alev alev yandı Kağıthane'de yangın: İş yeri alev alev yandı Kağıthane'de yangın: İş yeri alev alev yandı

Yorum Yaz:



Aramalar:

Köprübaşı köyü, Erol Demiröz, porto özet, srebrenitsa gezi, lale şehir konakları, kuma za kiafrika, askon izmir şubesi, çankırı kızılırmak, şevki kayapınar zamansız, mehmet somuncu ankara üniversitesi, yavru filler kaç kilo, hortum nedir vikipedi, pamukkale söke, ümit kocasakal linkedin, gaziosmanpaşa rehabilitasyon merkezi, gaziantep üniversitesi şahinbey araştırma ve uygulama hastanesi diş, güzel sanatlar lisesi samsun,