Perşembe16.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
04 Haziran 2015 - 11:52:46

İstanbul Silivri'de yangın

İstanbul Silivri'de bulunan bir fabrikada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekipleri ve Orman Bakanlığı'na ait helikopter yangını söndürme çalışmalarına devam ediyor.
İstanbul Silivri'de yangın 0 İstanbul Silivri'de bulunan bir fabrikada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekipleri ve Orman Bakanlığı'na ait helikopter yangını söndürme çalışmalarına devam ediyor.
Silivri Kınalı mevkiinde bulunan bir fabrikada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekibi ve Orman Bakanlığı'na ait yangın söndürme helikopteri sevk edildi. Çıkan yangın nedeniyle gökyüzü siyah dumanla kaplandı. Ekiplerin yangını söndürme çalışması devam ediyor.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

İstanbul Silivri'de yangın İstanbul Silivri'de yangın İstanbul Silivri'de yangın İstanbul Silivri'de yangın

Yorum Yaz:



Aramalar:

Ankara'daki terör saldırısı, tüp bebek, dokunulmazlık oyunu survivor, melbourne yerel saat, yunanca rica ederim, manisaspor cezalı futbolcular, çorba ezogelin, diriliş ertuğrul çevrildiği yer, vakıflar genel müdürlüğü giriş, bahar havası ekşi, galatasaray a2, iran gezisi, kocaeli ram, hurda ev eşyası, bayat köyü korkuteli, yaşar büyükanıt babası nereli, mermer yemek masası,