Salı14.05.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - GAZİANTEP
30 Haziran 2015 - 13:25:58

IŞİD sınırda

Gaziantep'in Karkamış ilçesi ile Suriye'nin Carablus kenti arasındaki sınır bölgesine mayın döşeyen terör örgütü IŞİD mensupları, ilk defa bu kadar yakından görüntülendi.
IŞİD sınırda 0 Gaziantep'in Karkamış ilçesi ile Suriye'nin Carablus kenti arasındaki sınır bölgesine mayın döşeyen terör örgütü IŞİD mensupları, ilk defa bu kadar yakından görüntülendi.
Dün sınırın sıfır noktasına mayın döşeyen IŞİD'liler, bugün de mayın döşemeye devam etti. Kırmızı bir pikapla sınıra gelen IŞİD'liler, Türk askerinin mevzisinin karşısına mayın bıraktı. Daha sonra geri dönen IŞİD'liler, araziye indirdikleri mayınları kazmayla toprağın altına gizledi. Silahlı IŞİD'liler ile yaklaşık 10 metre mesafede göz göze gelen Türk askeri ise tetikte bekledi.
Öte yandan, Karkamış'taki askeri hareketlilik devam ederken, sınırın öbür tarafında ise IŞİD'liler sürekli çevreyi gözlüyor. Suriye tarafındaki köylüler ise hayvanlarını otlatıp normal hayatlarına devam ediyor.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

IŞİD sınırda IŞİD sınırda

Yorum Yaz:



Aramalar:

Hasan Akın, Çetin Altan, gümrük ve ticaret bakanlığı samsun, turgay demirel ne iş yapar, elektrikli araçlar ne zaman, ömer yıldırım instagram, midilli adası havaalanı, fatih projesi bilgi işlem destek elemanı alımı, çankaya sağlık, gaziantep üniversitesi tıp fakültesi doktorları, selim yaşar kuyumculuk, yangın uçağı kaç ton su alır, mustafa ay selçuk üniversitesi, ertem şener ronaldinho sözleri, karadeniz türküleri ben seni sevduğumi sözleri, katolik mezhebinde boşanma, kamyoncu sloganları,