Pazar19.05.2024
HABERLER - POLİTİKA - TÜRKİYE - ANKARA
24 Temmuz 2015 - 11:41:44

IŞİD hava saldırısı hakkında bilgi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, IŞİD hedeflerine yönelik hava saldırısına ilişkin, "DAEŞ hedefleri yüzde yüz isabetle vuruldu" dedi.
IŞİD hava saldırısı hakkında bilgi 0 Başbakan Ahmet Davutoğlu, IŞİD hedeflerine yönelik hava saldırısına ilişkin, "DAEŞ hedefleri yüzde yüz isabetle vuruldu" dedi.
Danıştay ve Yargıtay başkanlarını ziyaretinden sonra basının karşısına geçen Davutoğlu, IŞİD (DAEŞ) hedeflerine yönelik hava saldırısına ilişkin bilgi verdi. IŞİD hedeflerinin yüzde yüz isabetle vurulduğunu ve operasyonun hedefine ulaştığını kaydeden Başbakan, bölgedeki hareketliliği dikkatle izlediklerini, tehditlere en sert cevabı vereceklerini anlattı.

TERÖR ÖRGÜTLERİNE YÖNELİK OPERASYON
Yurt çapında terör örgütlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonlara da değinen Başbakan Davutoğlu, 16 ilde düzenlenen operasyonların bir süreç olduğunu, bir bölgeyle sınırlı olmadığını, toplam 297 kişinin gözaltına alındığını, bunların 37'sinin yabancı uyruklu olduğunu açıkladı. Davutoğlu, devam eden operasyonlarda çok sayıda mühimmat ve silah ele geçirildiğini de ekledi.
Başbakan, IŞİD ve PKK'nın Türkiye'yi hedef alan saldırılarında eş zamanlılık ve paralellik olduğunu da kaydetti.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Rainbow Balon, Muhammet Fatih Sivri, ercan saatçi yarışma, gezi eylemleri ankara, rasim ozan kütahyalı çıldırdı, kiraz şarkısı, türkçe ukraynaca, turşu çok tuzlu ise ne yapılır, ömer çelik meclis konuşması, nüfus kaydı arama, gazetecilik hakkında, tek yumurta ikizleri sorunları, fatma nur çakır, ceviz resmi, vatan caddesi adnan menderes, bilgisayar mühendisi uzman yardımcılığı, denizli devlet hastanesi lazer göz ameliyatı,