Cuma17.05.2024
HABERLER - DÜNYA - LİBYA - TRABLUS
25 Mart 2015 - 11:56:30

IŞİD, Bangladeş vatandaşı olan 2 rehineyi serbest bıraktı

Libya Dışişleri Bakanlığı, IŞİD'in ülkede bulunan bir petrol bölgesine saldırı düzenlediği sırada rehin aldığı 2 Bangladeş vatandaşını serbest bıraktığını bildirdi.
IŞİD, Bangladeş vatandaşı olan 2 rehineyi serbest bıraktı 0 Libya Dışişleri Bakanlığı, IŞİD'in ülkede bulunan bir petrol bölgesine saldırı düzenlediği sırada rehin aldığı 2 Bangladeş vatandaşını serbest bıraktığını bildirdi.
Terör örgütü IŞİD, geçtiğimiz günlerde Libya'da bulunan bir petrol bölgesine saldırı düzenlemiş ve 2 Bangladeş vatandaşını rehin almıştı. Libya Dışişleri Bakanlığı tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, örgüt tarafından petrol bölgesine düzenlenen saldırı sırasında rehin alınan 2 Bangladeşli'nin serbest bırakıldığı belirtildi. Açıklamada, rehin alınan Helal Uddin ve Muhammed Anowar Hüseyin'in serbest bırakılmalarının ardından geceyi, ülkenin başkenti Trablus'a 700 kilometre uzaklıkta bulunan Sirte hastanesinde geçirdikleri bildirildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Farabi Devlet Hastanesi, Tozkoparan Polis Merkezi, naziler ile ilgili filmler, samsunspor resmi internet sitesi, petrol istasyonu tehlike sınıfı, bademli nereye bağli, gaziantepspor eski kalecileri, bursaspor puan durumu, yan hakem boksör çıkınca, cübbeli ahmet hoca ömer nasuhi bilmen, kolera den den koy, cinsel istismar kanunu, beylerbeyi veteriner, hoşköy serdar emlak, sabah namazı güneş doğarken kılınırmı, taşkömürü en çok hangi ilde çıkarılır, sivas pide,