Cuma26.04.2024
HABERLER - BİLİM VE TEKNOLOJİ - TÜRKİYE - İSTANBUL
28 Nisan 2015 - 13:28:58

iPhone 6 Plus sağlamlık dayanıklılık testi

iPhone'a yapılan dayanıklılık testlerine bir yenisi daha eklendi. Teknoloji meraklısı bir adam, iPhone 6 Plus'ı eliyle kırdı.
iPhone 6 Plus sağlamlık dayanıklılık testi 0 iPhone'a yapılan dayanıklılık testlerine bir yenisi daha eklendi. Teknoloji meraklısı bir adam, iPhone 6 Plus'ı eliyle kırdı.
Teknoloji devi Apple'ın son amiral gemisi iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'a yapılan dayanıklılık testlerine bir yenisi daha eklendi. Daha önce başına gelmeyen kalmayan iPhone'a balyozla, çekiçle hatta kaynatmak suretiyle bile dayanıklılık testleri uygulandı. Bu testleri yeteli bulmayan teknoloji meraklıları iPhone'u uzaydan atıp üzerinden tankla bile geçtiler. Şimdide bu testlere bir yenisi daha eklendi. İnternete yüklenen bu videoda bir adam iPhone 6 Plus'ı eliyle kırmaya çalışıyor. Bu testi geçemeyen iPhone adamın ilk denemesinde tek hamlede kırılıyor.
(İHA)
Önceki Makale:Barajlarda son durum
Sonraki Makale:5 gün tatil müjdesi

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

iPhone 6 Plus sağlamlık dayanıklılık testi iPhone 6 Plus sağlamlık dayanıklılık testi

Yorum Yaz:



Aramalar:

Erdem Acar, Süleyman Tapsız, sabah zor kalkıyorum, mazıdağı otelleri, körfez puanmatik, kemer otomotiv fethiye, nuriş kardeşler kaç yaşında, namık ekin bahçelievler, timsah arena panorama, karagümrük çetesi nedir, vişnelik konutları, seydişehir devlet hastanesi ziyaret saatleri, mira arnavutköy, çüngüş çataldut, mavi marmara kitap, kısıklı tüneli, edinho eventos,