Cumartesi27.04.2024
HABERLER - DÜNYA - TÜRKİYE - İSTANBUL
01 Aralık 2015 - 12:22:49

İngiliz Kraliyet Ailesi’nin en son üyesi, 6 aylık Prenses Charlotte'ın fotoğrafları

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin en son üyesi olan 6 aylık Prenses Charlotte'ın fotoğrafları yayımlandı.
İngiliz Kraliyet Ailesi’nin en son üyesi, 6 aylık Prenses Charlotte'ın fotoğrafları 0 İngiliz Kraliyet Ailesi'nin en son üyesi olan 6 aylık Prenses Charlotte'ın fotoğrafları yayımlandı.
Cambridge Dükü Prens William ve Düşes Kate'in ikinci çocukları Charlotte, sevimliliğiyle görenlerin ilgisini topladı. Tahtın dördüncü varisi küçük Prenses'in fotoğrafını Norfolk'taki kır evlerinde annesi Kate çekti.
Fotoğrafta çiçekli elbisesi ve toz pembe hırkasıyla koltukta oturan Charlotte'un oyuncak köpekle eğlendiği görüldü. Prensesin gözlerinin annesine benzediği konuşuluyor. Kensington Sarayı "Dük ve Düşes'e dünyanın her yerinden hala Prenses adına tebrik mesajları geliyor" açıklamasını yaptı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

İngiliz Kraliyet Ailesi’nin en son üyesi, 6 aylık Prenses Charlotte'ın fotoğrafları İngiliz Kraliyet Ailesi’nin en son üyesi, 6 aylık Prenses Charlotte'ın fotoğrafları

Yorum Yaz:



Aramalar:

Mükemmeliyet Onur ödülü, Ege'de 16 Türk adası, kürtçe ıslık şarkısı, av tüfeği hepsiburada, erzurum bankalar caddesi, başkanlık sisteminin ortaya çıkışı, uğur ışılak oy bu sevdayı, inme kılavuzu, ak parti genel merkezi antalya, lagos ızgara, pablo martin batalla basın açıklaması, tekirdağ otel, rekor fiyat listesi, topkapı sarayı kısa tanıtımı, ahmet ümit sabah uykum, kiraz mevsimi prenses, ceyhun yılmaz oynadığı diziler,