Pazar12.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - HATAY
17 Nisan 2015 - 13:42:57

Hatay Samandağ ilçesinde kadın cinayeti: İpek Bakımcı öldü

Hatay'ın Samandağ ilçesinde bir kişi, eşini pompalı tüfekle öldürürken, baldızını da yaraladı.
Hatay Samandağ ilçesinde kadın cinayeti: İpek Bakımcı öldü 0 Hatay'ın Samandağ ilçesinde bir kişi, eşini pompalı tüfekle öldürürken, baldızını da yaraladı.
Edinilen bilgiye göre, Uzunbağ Mahallesi'nde meydana gelen olayda M.A.B. öğle saatlerinde kayınbabasının lokantasına gelerek henüz belirlenemeyen bir sebeple 2 çocuk annesi eşi İpek Bakımcı'yı (27) pompalı tüfekle öldürdü. Olay sırasında baldızı Ebru Taşar ise pompalı tüfekten çıkan saçmalardan yaralandı.
Olaydan sonra kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı. Samandağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı Ebru Taşar'ın sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Hatay Samandağ ilçesinde kadın cinayeti: İpek Bakımcı öldü Hatay Samandağ ilçesinde kadın cinayeti: İpek Bakımcı öldü Hatay Samandağ ilçesinde kadın cinayeti: İpek Bakımcı öldü

Yorum Yaz:



Aramalar:

Eyüp Sultan, hac fiyatları, kudüs minber, moda moda, van cleef, samandağ denizi, kargo uçakları, argıncık toptancılar sitesi satılık dükkan, malülen emekli maaşı eşe kalır mı, bulanık anadolu imam hatip lisesi, ankara liseleri, yaşar büyükanıt kardeşi, nejat işler yalnızlık, gezi parkı olayları ünlülerin yorumu, kültür yolu projesi, ankara mobese, atina ne demek,