Çarşamba15.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
05 Ağustos 2015 - 21:20:31

Haliç köprüsündeki intihar girişimi

Haliç Köprüsü'ne çıkan bir kişi intihar girişiminde bulunuyor. Ekipler şahsı ikna etmeye çalışırken köprü üzerinde trafik yoğunluğu oluştu.
Haliç köprüsündeki intihar girişimi 0 Haliç Köprüsü'ne çıkan bir kişi intihar girişiminde bulunuyor. Ekipler şahsı ikna etmeye çalışırken köprü üzerinde trafik yoğunluğu oluştu.
İstanbul Haliç Köprüsüne saat 17.30 sıralarında çıkan bir kişi intihar girişiminde bulunuyor. Olay yerine sevk edilen ekiplerin şahsı ikna çabaları sürerken köprü üzerinde trafikte aksamalar yaşanıyor. İntihar girişimi ile köprü girişi ve üzerinde yoğun trafik oluşurken ekiplerin şahsı ikna çabaları şu sıralar devam ediyor.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Haliç köprüsündeki intihar girişimi Haliç köprüsündeki intihar girişimi

Yorum Yaz:



Aramalar:

Eyüp Sultan Camisi, Mustafa Çöl, fotomaç çekiliş sonuçları, android işletim sistemi ne demek, ozan tufan menajer, haydar baş ne mutlu türküm diyene, sultangazi belediyesi özel kalem müdürü, erdemir satıldı, gümüşhacıköy yıldırım halı saha, erdem beyazıt vatanıma dair, felipe melo golleri, ibrahim şahin istifa, ermenistan yerel saat, çerkes prensleri, hayvan üslubu, müze çalışanları, odtü vişnelik map,