Salı14.05.2024
HABERLER - MAGAZİN - TÜRKİYE - ESKİŞEHİR
22 Mart 2015 - 17:03:36

Gripin Eskişehir Odunpazarı konseri

Görkemli bir açılışla Dünya Ağaç Günü kutlamalarının başlangıcını yapan Odunpazarı Belediyesi, etkinlikler kapsamında Gripin'i Eskişehirlilerle buluşturdu.
Gripin Eskişehir Odunpazarı konseri 0 Görkemli bir açılışla Dünya Ağaç Günü kutlamalarının başlangıcını yapan Odunpazarı Belediyesi, etkinlikler kapsamında Gripin'i Eskişehirlilerle buluşturdu.
Odunpazarı Meydanı'nda Eskişehirlilerle buluşan Gripin, birbirinden özel şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir konser verdi. Havanın soğuk olmasına rağmen Odunpazarı Meydanı'nı dolduran Eskişehirliler, Gripin'in şarkılarıyla muhteşem dakikalar yaşadılar. Sergiledikleri muhteşem performansla Eskişehirlileri büyüleyen Gripin, Dünya Ağaç Günü kutlamalarına da renk kattı. Birbirinden renkli görüntülere sahne olan konserde Eskişehirlileri yalnız bırakmayan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Gripin solisti Birol Namoğlu'na plaket takdim etti. Yaptığı konuşmada tüm Eskişehirlileri Vadişehir'de gerçekleşecek olan Barış ve Kardeşlik Ormanı fidan dikim etkinliğine davet eden Başkan Kurt, "Herkes için barış ve sevgi fidanı dikiyoruz" dedi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Gripin Eskişehir Odunpazarı konseri Gripin Eskişehir Odunpazarı konseri Gripin Eskişehir Odunpazarı konseri

Yorum Yaz:



Aramalar:

Burak Serdar Şanal, Yavuz Sokak, gümüşhacıköy vergi dairesi müdürlüğü, başakpınar eylem, emek mahallesi ziraat bankası, gümüşhane üniversitesi ortalama hesaplama, biro biro beija presidente da gaivotas, frases sobran las palabras, elektrik telleri neden bakırdan yapılır, akhisar belediyespor forum, sakız adası langada, erciyes üniversitesi tıp fakültesi taban sıralaması, adıyaman üniversitesi eğitim fakültesi iletişim, ermeni soykırımı canlı tanıklar, ertuğrul sağlam ibrahim yazıcı cenaze, adalet bakanı özgeçmiş, devlet bahçeli tunceli,