Cuma26.04.2024
HABERLER - MAGAZİN - TÜRKİYE - İSTANBUL
01 Ağustos 2015 - 18:41:41

Game of Thrones ne zaman bitiyor? Game of Thrones final tarihi

Dünyaca ünlü dizi Game of Thrones'un ne zaman biteceği belli oldu.
Game of Thrones ne zaman bitiyor? Game of Thrones final tarihi 0 Dünyaca ünlü dizi Game of Thrones'un ne zaman biteceği belli oldu.
Milyonlar tarafından sevilerek takip edilen dizi Game of Thrones'un ne zaman biteceği belli oldu. Dizinin yayınlandığı kanal olan HBO yetkilileri dizinin ne zaman biteceğini açıkladı. Yetkililerin açıklamalarına göre sevilen dizi 8. sezonda bitecek.
Game of Thrones'un 5. sezonu oldukça heyecanlı bir şekilde bitmiş ve herkes dizinin sevilen karekteri Jon Snow'un ölüp ölmediğini merak etmişti. Efsane dizinin 8. sezonda biteceğini öğrenen dizi takipçileri ise sosyal medya üzerinden üzüntü mesajları yayınladı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Arif Topçu, Tozkoparan Polis Merkezi, nazlı çelik saç rengi, karşıyaka belediyesi mavişehir spor salonu, uludağ hangi ilimizdedir, başakpınar ilköğretim okulu kayseri, çırağan sarayı ne zaman yapıldı, uluabat gölü önemi, ninova otel kaleiçi, fatih erkoç oynatmaya az kaldı doktorum nerde, mısır unu helvası, türkiye protestan kiliseler birliği, çevre ve şehircilik bakanlığı jeolojik etüt, külçe ekşi, germencik önemli telefonlar, hülya avşar jipi, necdet özel topuk selamı,