Perşembe09.05.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
20 Ekim 2015 - 20:46:48

Galatasaray'ın yeni forma sponsoru Dumankaya

Galatasaray, forma sponsorluğu için Dumankaya firmasıyla prensipte anlaştı. Sarı-kırmızılı kulübün 1+1 yıllık anlaşmadan 10 milyon lira kazanacağı belirtildi.
Galatasaray'ın yeni forma sponsoru Dumankaya 0 Galatasaray, forma sponsorluğu için Dumankaya firmasıyla prensipte anlaştı. Sarı-kırmızılı kulübün 1+1 yıllık anlaşmadan 10 milyon lira kazanacağı belirtildi.
NTV Spor'un haberine göre; sarı-kırmızılı kulüp Dumankaya firması ile yeni bir sponsorluk anlaşması sağladı. Şampiyonlar Ligi'nde Türk Hava Yolları ile anlaşan Galatasaray'ın, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda forma reklamı için Dumankaya ile anlaşma sağladığı ve resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılacağı belirtildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Ankara Esenboğa Havalimanı, Nazmi Ardıç, elektrikli araçlar yolda... dönüşüme hazır mısınız, elazığ usulü içli köfte tarifi, fransa erasmus, orhaneli satılık tarla, yavuz bingöl erdoğan, bucaspor çamlıkule tayfa, ziraat mühendisi tarımsal danışmanlık, adnan menderes üniversitesi eğitim fakültesi, menderes askerlik şubesi, dereboyu caddesi üsküdar, yakutiye belediyesi kentsel dönüşüm, sana ülke diyenin yüzüne tüküreyim necip, odessa diskoları, kevin constant.com, akçakoca terminal,