Çarşamba15.05.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
03 Aralık 2015 - 12:14:12

Galatasaray-Bursaspor maçı ne zaman oynanacak?

Galatasaray ile Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Türk Telekom Arena'da yarın oynanacakları karşılaşma ile 93. kez karşıya gelecek.
Galatasaray-Bursaspor maçı ne zaman oynanacak? 0 Galatasaray ile Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Türk Telekom Arena'da yarın oynanacakları karşılaşma ile 93. kez karşıya gelecek.
Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray, yarın saat 20.00'de Türk Telekom Arena'da Bursaspor ile karşı karşıya gelecek. Ligde geride kalan 13 haftada 6 galibiyet, 5 mağlubiyet, 2 beraberlik ile 23 puan toplayan sarı-kırmızılılar, 4. sırada bulunurken, yeşil-beyazlılar ise 5 galibiyet, 8 mağlubiyet ile 12. sırada yer alıyor. Sarı-kırmızılılar, ligde attığı 30 gol ile Beşiktaş'la birlikte en çok gol atan takım konumunda bulunuyor.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ 92. RANDEVU
İki ekip yarın oynayacakları mücadele ile birlikte ligde 93. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne dek oynanan 92 karşılaşmada Galatasaray, 47 kez sahadan 3 puan ile ayrılırken, Bursaspor ise 21 mücadelede gülen taraf oldu. 24 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bu müsabakalarda rakip fileleri 155 kez havalandıran Galatasaray, kalesinde ise 78 gole engel olamadı.

GALATASARAY GALİBİYETE HASRET
Ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 3 beraberlik alan Galatasaray, galibiyete hasret kaldı. Sarı-kırmızılılar, Hamza Hamzaoğlu ile yolları ayırdıktan sonra yerine getirdiği Teknik Direktör Mustafa Denizli ile çıktığı ilk karşılaşmada Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı.

BURSASPOR ERSEL UZGUR YÖNETİMİNDE
Bursaspor, geçtiğimiz hafta evinde Kayserispor'a 2-1 mağlup olduktan sonra Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile yolları ayrıldı. Yeşil-beyazlılar, Ertuğrul Sağlam yerine henüz bir isim getirmezken, Teknik Direktör Ersel Uzgur, Galatasaray karşılaşmasında takımın başında olacak. Uzgur yönetiminde ilk maçında yeşil-beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası 3. Turu'nda Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Utaş Uşakspor'u 3-0 mağlup etti.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Almanya'nın Aşağı Saksonya Eyalet Meclisi, Eskişehir-Seyitgazi yolu, salçalı buğday çorbası nasıl yapılır, funda arar kaldırımlar, çankırı devlet hastanesi laboratuvar sonuçları, faiz artışı altını nasıl etkiler, nasreddin hoca ile okuma yazma öğreniyorum öğretmen seti, mersin olimpik yüzme havuzu üyelik, trabzon posta kodu, oltu liseleri taban puanları, eyüp gülçin, ığdır merkez, beşiktaş taraftarı ingiliz basını, gümüşhacıköy özel idare, ali erdoğan koruma müdürü, premier lig radyo, abdullah budak ilahileri,