Cumartesi18.05.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
07 Ağustos 2015 - 07:52:51

Fenerbahçe'nin rakipleri kimler olabilir?

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Shakhtar Donetsk'e elenmesinin sonra yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek olan Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri de belli oldu.
Fenerbahçe'nin rakipleri kimler olabilir? 0 UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Shakhtar Donetsk'e elenmesinin sonra yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek olan Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri de belli oldu.
Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Shakhtar Donetsk'e elenmesinin ardından UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi bugün saat TSİ 14.00'da İsviçre'nin Nyon kentinde çekilecek kurada belli olacak. Play-off turunda ilk karşılaşmalar 20 Ağustos, rövanşları ise 27 Ağustos'ta yapılacak.

UEFA tarafından yapılan düzenlemeye göre 3. Grup'ta yer alacak Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri;
Hajduk Split (Hırvatistan)
Atromitos (Yunanistan)
Dinamo Minsk (Belarus)
Videoton (Macaristan)
Rabotnicki (Makedonya)
Kairat Almaty (Kazakistan)
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Aydın-Muğla karayolu, Doğubayazıt Iğdır karayolu, burdur belediyesi numarası, sabri sarıoğlu ile neden dalga geçiyorlar, afyon kocatepe üniversitesi bilgisayar programcılığı, passolig satış noktaları, roketsan calisma sartlari, fethiye ovacık, cumhuriyet gazetesi neden basıldı, çaldıran tendürek dağı, defile temaları, pilav görmek, yukarıyurtçu mahallesi posta kodu, turgutlu devlet hastanesi şikayet, oktay vural son konuşması, koca seyit şiir, burada laf çok yeni bölüm,