Cuma17.05.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
16 Mart 2015 - 16:10:51

Fenerbahçe neden yenildi?

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe, geriye düştüğü maçları bir türlü çeviremiyor.
Fenerbahçe neden yenildi? 0 Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe, geriye düştüğü maçları bir türlü çeviremiyor.
Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda karşılaştığı Gençlerbirliği'ne 2-1'lik skorla boyun eğen sarı-lacivertli ekip, zirve yarışında önemli bir yara aldı. Bu sezon geriye düştüğü maçları bir türlü geriye çeviremeyen teknik direktör İsmail Kartal'ın öğrencileri, ilk golü yediği 8 maçın 7'sinde puan kaybı yaşadı. Bu maçlardan yalnızca Çaykur Rizespor karşılaşmasında 3 puana uzanabilen Fenerbahçe, iç sahada oynadığı Eskişehirspor mücadelesinde beraberlik, Akhisar Belediyespor karşılaşmasında ise sahadan puansız ayrıldı. Kanarya, deplasmanda oynadığı ve geriye düştüğü 5 maçta ise 3 mağlubiyet, 2 beraberlik elde etti. Sarı-lacivertli ekip, ilk golü yediği maçlarda toplamda 18 puanlık kayıp yaşadı.

Fenerbahçe'nin bu sezon geriye düştüğü maçlarda aldığı sonuçlar şöyle:
Akhisar Belediyespor 2-0 Fenerbahçe
Galatasaray 2-1 Fenerbahçe
Fenerbahçe 2-1 Çaykur Rizespor
Bursaspor 1-1 Fenerbahçe
Fenerbahçe 2-2 Ekişehirspor
Fenerbahçe 1-2 Akhisar Belediyespor
Torku Konyaspor 1-1 Fenerbahçe
Gençlerbirliği 2-1 Fenerbahçe
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

özel güvenlik, işaret dili tercümanı, gaziantep kalesi giriş saatleri, konya ezan vakitleri, nişantaşı valikonağı caddesi nerede, merve oflaz molped reklamı yeni, tuğçe kazaz dövmeleri, serdar kurtuluş beşiktaş ta, ali rıza septioğlu anıları, dünya zıplama rekoru, ankara büyükşehir belediyesi canlı kameraları, zumba müzik, michael jackson remember, parkshop dinlenme tesisleri, türkiye odalar ve borsalar birliği iletişim bilgileri, başakpınar hava durumu, tunus şiş,