Cuma17.05.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
03 Aralık 2015 - 14:56:21

Fenerbahçe'de Gaziantepspor maçı hazırlıkları sürüyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Çift kale maçta sert müdahalelere maruz kalan Caner Erkin, antrenmana devam etmek istemedi.
Fenerbahçe'de Gaziantepspor maçı hazırlıkları sürüyor 0 Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Çift kale maçta sert müdahalelere maruz kalan Caner Erkin, antrenmana devam etmek istemedi.
Sarı-lacivertliler, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde sabah saatlerinde bir antrenman gerçekleştirdi. Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde gerçekleştirilen idmanda futbolcular iki grup halinde çalıştı. Raul Meirelles, Mehmet Topuz ve Hakan Çinemre ise özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.
Fenerbahçe'de hafta sonu oynanacak olan Gaziantepspor maçı hazırlıkları sürüyor. Çalışmalar öncesi iki gruba ayrılan sarı-lacivertlilerde as kadro yan sahada yenileme ve 5'e 2 çalışmaları yaparken, diğer oyuncular ise istasyon ve top çalışması ile idmana başladı. Daha sonra taktik koşularla şut antrenmanı yapan Fenerbahçeli futbolcular çift kale maç oynadılar. Karşılaşma esnasında futbolcuların hayli hırslı olduğu gözlenirken, birkaç pozisyonda Caner Erkin'e yapılan sert müdahale sonrası tecrübeli sol bek arkadaşlarına sinirlenerek tepki gösterdi. Daha sonra antrenmana devam etmek istemeyen Caner'e teknik ekip, çalışmalara devam etmesi yönünde uyarıda bulundu. Caner antrenmanın geri kalanında da takımla birlikte çalıştı ve kısa süren gerginlik yatıştırıldı.
Öte yandan, sarı-lacivert logolu çini yaptıran iki Fenerbahçe taraftarı antrenman öncesi Teknik Direktör Vitor Pereira'ya hediyelerini takdim etti.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Fenerbahçe'de Gaziantepspor maçı hazırlıkları sürüyor Fenerbahçe'de Gaziantepspor maçı hazırlıkları sürüyor Fenerbahçe'de Gaziantepspor maçı hazırlıkları sürüyor

Yorum Yaz:



Aramalar:

Muhammed Nacim, Halit Akçatepe'nin sağlık durumu, fikret mualla retrospektif, dursunbey devlet hastanesi yeni hastane, sustalı bıçakla yakalanmanın cezası, marmara üniversitesi jeofizik mühendisliği, serdar aziz sözlük, kurşun parası ekşi, rize alperen ocakları, yarım altın bilezik, türkiye cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır sözü, şişli belediye binası nerede, ercan topaca nereli, meteoroloji türkiye, yozgat öncü dürüm, doğubayazıt balık gölü, justin bieber one time çeviri,