Cuma26.04.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
27 Mart 2015 - 14:44:19

Ezan sesinden rahatsız olan Galatasaraylı oyuncu büyük tepki çekti

Galatasaray'ın basketbol takımı oyuncusu Patrick Young, ezan sesinden rahatsız olduğunu ve bu yüzden önümüzdeki sezon takımdan ayrılacağını söyledi.
Ezan sesinden rahatsız olan Galatasaraylı oyuncu büyük tepki çekti 0 Galatasaray'ın basketbol takımı oyuncusu Patrick Young, ezan sesinden rahatsız olduğunu ve bu yüzden önümüzdeki sezon takımdan ayrılacağını söyledi.
Ekonomik sıkıntılar sebebiyle kriz yaşayan Galatasaray Liv Hospital'e bir şokta ABD'li pivot Patrick Young'tan geldi. Sosyal medya hesabından ezan sesinden duyduğu rahatsızlığı dile getiren Young, "Neden her sabah saat 4'te camiden gelen sesler yüzünden uyanmak zorundayım. Önümüzdeki sezon geri dönmek için istiyorum ve bunun için gereken neyse yapacağım'' ifadelerini kullandı.
Genç oyuncunun bu sözleri büyük tepki çekti. Young'u eleştiri yağmuruna turan taraftarlar, "Burası Müslüman ülke. Ezan sesi duymak istemiyorsan gidersin" şeklinde tepki gösterdi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Ezan sesinden rahatsız olan Galatasaraylı oyuncu büyük tepki çekti Ezan sesinden rahatsız olan Galatasaraylı oyuncu büyük tepki çekti

Yorum Yaz:



Aramalar:

Vefa Bardakçı, Tokat-Niksar Karayolu, çin yuanı, kalpleri ısıtan masallar, piyano gerilim müziği, fenerbahçe forması satın al, michael jackson cenaze töreni, hırsızlık yapmayın hükümet rekabetten hoşlanmaz, iha eskişehir, toma en ingles, bakara suresi dinle, italya u21, sakıp sabancı uludağ sözlük, kasımpaşa ışık eczanesi, mustafa yıldızdoğan paylaşamam, hırsızlık müziği, uluabat gölü satılık tarla,