Cuma17.05.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - ANKARA
25 Mart 2015 - 14:55:07

Esnaf buluşması'nda esnaf ile basın arasında gerginlik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Türkiye Pazarcılar, Meyveciler ve Sebzeciler Federasyonu tarafından düzenlenen "Pazarcı Esnaf Buluşması"nda basın mensupları ve pazarcı esnafı arasında kavga çıktı.
Esnaf buluşması'nda esnaf ile basın arasında gerginlik 0 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Türkiye Pazarcılar, Meyveciler ve Sebzeciler Federasyonu tarafından düzenlenen "Pazarcı Esnaf Buluşması"nda basın mensupları ve pazarcı esnafı arasında kavga çıktı.
ATO Congresium'da düzenlenen toplantı öncesinde görüntü almak için salonun ara bölgesine tripotlarını koyan kameramanlara, arka sıralarda bulunan pazarcı esnafı tepki gösterdi. Tripotları alarak yer değiştirmek isteyen pazarcı esnafı ile kameramanlar arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine Cumhurbaşkanlığı görevlileri devreye girdi. Araya girerek kavgayı ayıran Cumhurbaşkanlığı görevlileri, pazarcı esnafından basın mensuplarının çalışma alanlarının kısıtlanmamasını istedi. Yaşanan gerginlik Cumhurbaşkanlığı görevlilerinin devreye girmesiyle birlikte son buldu.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Esnaf buluşması'nda esnaf ile basın arasında gerginlik Esnaf buluşması'nda esnaf ile basın arasında gerginlik

Yorum Yaz:



Aramalar:

18 Mart Stadyumu, Ünal Aysal, pompalı tüfek alma şartları, ege denizi ve özellikleri, vodafone para transferi nasıl yapılır, essen übungen, saksıda salkım domates yetiştiriciliği, yarım altın taksit, bursa adli tıp kurumu telefon, türkiye istatistik kurumu şubeleri, kürek oyun kuralları, plato meslek yüksekokulu fatih kampüsü, lufthansa carpool, göztepe eğitim ve araştırma hastanesi cildiye, yatağan şeref köyü, sami özer alemlere rahmet olarak geldin, uğur arslan yedi zılgıt sözleri,