Çarşamba15.05.2024
HABERLER - DÜNYA - UKRAYNA - KİEV
20 Mart 2015 - 23:25:04

Erdoğan Kiev'de Kırım Tatarları ve Ahıska Türkleri ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna'nın başkenti Kiev'de Kırım Tatarları Milli Meclis Başkanı Çuarov ve Ahıska Türkleri temcilerinden oluşan heyeti ayrı ayrı kabul etti.
Erdoğan Kiev'de Kırım Tatarları ve Ahıska Türkleri ile görüştü 0 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna'nın başkenti Kiev'de Kırım Tatarları Milli Meclis Başkanı Çuarov ve Ahıska Türkleri temcilerinden oluşan heyeti ayrı ayrı kabul etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kiev'deki temasları çerçevesinde Ukrayna Parlamento Başkanı Volodymyr Groisman ile görüşmesinin ardından Devlet Konukevi'nde de Ukrayna Başbakanı Arseniy Yatsenyuk'u kabul etti. Daha sonra Erdoğan, Kırım Tatarları Milli Meclis Başkanı Rıfat Çubarov ile Ahıska Türkleri temsilcilerinden oluşan heyeti ayrı ayrı kabul etti. Devlet Konukevi'ndeki kabuller basına kapalı gerçekleşti.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

isot tarifi, Denizanalarının sahile vurması, bilgisayar giriş birimleri, tutak köyleri, yusuf ziya yılmaz kaç dönemdir başkan, siyaset felsefesi filozofları, mehmet özdilek nerede doğdu, topkapı sarayı reşat ekrem koçu, afşin belediye başkanı adayları, ildem özdemir, böcek çeviri, fırat aydınus uefa puanı, yunanistan futbol ligi, sergey karasev instagram, kadir topbaş doğum tarihi, tevfik sırrı gür anadolu lisesi telefon, mehmet erdoğan rap,