Cumartesi18.05.2024
HABERLER - POLİTİKA - TÜRKİYE - ANKARA
24 Mart 2015 - 22:19:33

Erdoğan, Felipe Calderon ve Selim Cuburi ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meksika eski Cumhurbaşkanı Felipe Calderon ile Irak Temsilciler Meclisi Başkanı Selim Cuburi'yi kabul etti.
Erdoğan, Felipe Calderon ve Selim Cuburi ile görüştü 0 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meksika eski Cumhurbaşkanı Felipe Calderon ile Irak Temsilciler Meclisi Başkanı Selim Cuburi'yi kabul etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meksika eski Cumhurbaşkanı ve Küresel İklim ve Ekonomi Komisyonu Başkanı Felipe Calderon ile Irak Temsilciler Meclisi Başkanı Selim Cuburi'yi ayrı ayrı kabul etti. Görüşmeler, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda basına kapalı olarak gerçekleşti.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Erdoğan, Felipe Calderon ve Selim Cuburi ile görüştü Erdoğan, Felipe Calderon ve Selim Cuburi ile görüştü

Yorum Yaz:



Aramalar:

Necip Yağyanık, MANİSA, kopazar, hollanda hayvancılık, kuşlar otomotiv antalya, fikret mualla nın kullandığı teknikler, külçe döküm, insansız hava aracı anka ne zaman, erbil cihangir, katılımcı demokrasi partisi başkanı, doğu perinçek din ve allah, yaşar büyükanıt babası nereli, elektrik tellerinin yazın sarkık durması, igdaş zeytinburnu, halil paşa nasıl öldü, inegöl fuarı, nazilli göz hastanesi,