Cumartesi18.05.2024
HABERLER - MAGAZİN - BREZİLYA - BRASILIA
01 Nisan 2015 - 10:00:08

En güzel şaka: Metroda zombi şakası

Brezilya'da gerçekleştirilen televizyon şakası, şimdiye kadar izlediklerinizi size unutturacak cinsten.
En güzel şaka: Metroda zombi şakası 0 Brezilya'da gerçekleştirilen televizyon şakası, şimdiye kadar izlediklerinizi size unutturacak cinsten.
Vagonda tek başına kalan kadın metro durağa yaklaşırken ışıkların yanıp sönmesiyle birlikte paniklemeye başlıyor ve metro durakta aniden duruyor. Metronun durakta durmasının ardından kapılarında açılmaması ve ışıkların yanıp sönmeye devam etmesiyle etrafa sesini duyurmaya çalışan kadın yolcunun çabaları sonuçsuz kalıyor. Işıkların aniden tamamen sönmesinin ardından kadının bağırış sesleri arasında metronun camında zombiler beliriyor. Bir anda metronun içinde beliren başka bir zombi yerde sürünerek şakazedeye arkasından dokununca kadın korkudan çılgına dönüyor.
Metro istasyonunda yaşanan bu şaka internette tıklanma rekorları kırıyor. Şaka sadece üç günde dört milyondan fazla kişi tarafından izlendi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

En güzel şaka: Metroda zombi şakası En güzel şaka: Metroda zombi şakası

Yorum Yaz:



Aramalar:

İzmir-Denizli treni, Rolex, ersan ilyasova üçlük, faruk çelik prim, shahid kapoor shraddha kapoor, fatih tezcan kimdir, izzettin doğan galatasaray, samsun eğitim ve araştırma hastanesi online randevu alma, serkan çağrı ordu, final maçı basketbol, feshane çankırı günleri, kuluçka anlamı, turyap onur mahallesi, david luiz reporter, sami özer resuli mücteba, beşiktaş taraftarı şovu, beyoğlu belediyesi haritası,