Perşembe16.05.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
23 Mart 2015 - 21:01:12

Emmanuel Emenike'nin resmi twitter hesabı

Fenerbahçe Kulübü, Twitter'da Emmanuel Emenike adına bazı sahte hesaplar açıldığını duyurdu ve bu hesaplardan yapılan paylaşımların dikkate alınmamasını istedi.
Emmanuel Emenike'nin resmi twitter hesabı 0 Fenerbahçe Kulübü, Twitter'da Emmanuel Emenike adına bazı sahte hesaplar açıldığını duyurdu ve bu hesaplardan yapılan paylaşımların dikkate alınmamasını istedi.
Sarı lacivertli kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Futbolcumuz Emmanuel Emenike adına bazı sahte hesaplar açılarak bu hesaplardan bir takım paylaşımlar yapılması üzerine açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Emmanuel Emenike'nin resmi twitter hesabı @E29EMENIKE'dir. Bu hesap dışında, açılmış olan sahte hesaplara itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederiz" denildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Toy, Hasan Atasoy, güneş tutulması fizik, meksika kartelleri, ermenek özel bölüm evim şahane, koyun fiyatları güncel, toyota zeytinburnu, gladyatör youtube, erdemir romanya, burak özçivit lise hali, manisaspor oyunları, humus şarkısı, oktay vural oğulları, balyoz rasim arslan, didier drogba fenerbahçe açıklaması, iskenderun yurtiçi kargo, ekonomi bakanlığı şube müdürlüğü,