Perşembe09.05.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - ANKARA
31 Temmuz 2015 - 14:24:32

E-Devlet OGS ve HGS sorgulama hizmeti

Köprü ve otoyollardan hızlı ve kolay geçişte kullanılan Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) sorgulamaları artık e-Devlet Kapısı üzerinden yapılabilecek.
E-Devlet OGS ve HGS sorgulama hizmeti 0 Köprü ve otoyollardan hızlı ve kolay geçişte kullanılan Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) sorgulamaları artık e-Devlet Kapısı üzerinden yapılabilecek.
Geçtiğimiz ay Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) Hesap Bilgileri Sorgulama Hizmetlerinin e-Devlet Kapısı'na eklenmesinden sonra şimdi de OGS sorgulama hizmetleri Karayolları Genel Müdürlüğü ve Türksat A.Ş. işbirliği ile e-Devlet Kapısı'na eklendi.
www.turkiye.gov.tr adresinden sunulan yeni hizmetle araç sahipleri adlarına açılmış olan OGS'ye ait hesap detaylarını, OGS Geçiş Bilgilerini ve OGS ihlal bilgilerini sorgulayabilecek.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Ufuk Almas, Mustafa Akbaş'ın sağlık durumu, tuğçe kazaz kapandı mı, müslüman hakkını yedirmez, tetanoz etkileri, taraf gazetesi ilan ücretleri, roberto carlos ingilizce hayatı, deprem profesörleri, ankaragücü şike, serkan çağrı vassilis saleas, vodafone eksiye kapatma, şener özbayraklı kaç yaşında, serkan kaya mesele akor, meyve düşürme oyunları, sancaktepe diş hastanesine nasıl gidilir, muhtarlık seçimi vaatleri, mali müşavir olmak zor mu,