Cumartesi18.05.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - DİYARBAKIR
26 Ekim 2015 - 08:31:34

Diyarbakır'da şehit olan polislerin isimleri

Diyarbakır'da terör örgütü IŞİD'e yönelik operasyonda şehit olan polislerin adları ve memleketleri belirlendi.
Diyarbakır'da şehit olan polislerin isimleri 0 Diyarbakır'da terör örgütü IŞİD'e yönelik operasyonda şehit olan polislerin adları ve memleketleri belirlendi.
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, terör örgütü IŞİD mensuplarına yönelik saat 16.00 sıralarında başlatılan operasyonda girdikleri hücre evinde tuzaklanmış bombanın patlatılması sonucu şehit olan polislerin adları ve memleketleri belirlendi. Operasyonda, Çorum nüfusuna kayıtlı polis memuru Gökhan Çakıcı ve Adana Tufanbeyli ilçesi nüfusuna kayıtlı Sadık Özkan'ın şehit olduğu bildirildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Mira, Anton Averyanov, ertem şener telefon numarası, şarkı yarışması sitesi, kilimli ne demek, orta doğu teknik üniversitesi özel mi, ahmet mahmut ünlü istiğfar risalesi, yüksek gerilim hattı yapı yaklaşma mesafesi, erzurum haberleri, yaşar büyükanıt dedesinin mezarı, babakale denizhan butik otel, meksika hava durumu, bayrampaşa lazer kesim, kürtler belgesel, ömer çelik şeker iş, kuyumcu görselleri, adana genel ev,