Cumartesi18.05.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - DİYARBAKIR
13 Nisan 2015 - 09:34:16

Diyarbakır'da Gaffar Okkan anıtı dikildi

Diyarbakır'da 24 Ocak 2001'de uğradığı suikast sonucu şehit olan Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan için saldırıya uğradığı Şehitlik Mahallesi'ndeki bölgeye anıt yapıldı.
Diyarbakır'da Gaffar Okkan anıtı dikildi 0 Diyarbakır'da 24 Ocak 2001'de uğradığı suikast sonucu şehit olan Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan için saldırıya uğradığı Şehitlik Mahallesi'ndeki bölgeye anıt yapıldı.
Diyarbakır'da şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan için şehit edildiği Yenişehir ilçesine bağlı Şehitlik Mahallesi'ndeki Sezai Karakoç Bulvarı'na anıt dikildi. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan anıtın açılışının önümüzdeki günlerde geniş katılımlı bir törenle yapılacağı belirtildi. Üzerinde, Okkan'ın fotoğrafı, özgeçmişi ve söylediği, "Türkiye'de huzur ve güvenin sigortası Diyarbakır'dır" sözünün yer aldığı anıtın yapıldığını duyan bazı vatandaşlar, buraya gelerek Okkan için dua etti.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Yalova Belediye Başkanı, Bağdat, nevşehir posta kodu, yılmaz vural manisaspor, cevdet yılmaz cep telefonu, serdar kurtuluş nerelidir, ece erken nasıl ünlü oldu, mudanya esnaf odası, zeytinburnu zübeyde hanım caddesi satılık daire, muğla sıtkı koçman üniversitesi enformatik, fanatik gazetesi oku manşet, inönü üniversitesi eczacılık fakültesi, izmit çiçekçi, yedi güzel adam şarkısı, zekeriya öz hangi davalara baktı, nazlı çelik hangi takımlı, karaköy bankalar caddesi eczane,