Cumartesi18.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - DİYARBAKIR
24 Temmuz 2015 - 21:57:49

Diyarbakir-Bingöl yolunda yol kesen teröristler polis kaçırdı

Diyarbakir-Bingöl karayolunda ailesiyle seyahat eden bir polis memuru, silahlı bir grup tarafından kaçırıldı.
Diyarbakir-Bingöl yolunda yol kesen teröristler polis kaçırdı 0 Diyarbakir-Bingöl karayolunda ailesiyle seyahat eden bir polis memuru, silahlı bir grup tarafından kaçırıldı.
İstanbul'da görevli polis memuru Vedat Kaya, aile ziyareti için gittiği Mardin'den Muş'a geçerken silahlı bir grup tarafından Diyarbakır-Bingöl karayolu Abalı ile Tabantepe mevkisi Hedik köy yolunda kaçırıldı. Kaçırılan polis memurunun eşi ve çocuğu ise grup tarafından serbest bırakıldı. Olayın duyulmasından sonra bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Güvenlik güçleri Bingöl'ün Genç ilçesi çıkışında yolu trafiğe kapattı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

tavuk döner, Muratpaşa Kaymakamlığı, mardin resmi, muratpaşa vergi dairesi telefonu, böbrek taşı düşürme, av tüfekleri ata, kadir keleş sözlük, sera tokdemir ata demirer, cidde nerenin başkenti, kösem sultan muhteşem yüzyıl oyuncuları, kazakça fiiller, arda turan istatistik, kıbrıs sorunu nedenleri, batman emniyet müdürlüğü terörle mücadele, çiftçiler traktör ve ziraat makineleri, yüreğir sosyal hizmetler, ece temelkuran neden boşandı,