Cumartesi18.05.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
17 Mart 2015 - 12:18:15

Derin Futbol programında Ahmet Çakar ile Sinan Engin arasında gerginlik

Beyaz Tv'de ekrana gelen Derin Futbol dün gece gergin anlar yaşandı. Ahmet Çakar Fenerbahçe-Beşiktaş maçının derbi olmadığını söyleyince eski Beşiktaş yöneticisi Sinan Engin elindeki bardağı yere fırlattı.
Derin Futbol programında Ahmet Çakar ile Sinan Engin arasında gerginlik 0 Beyaz Tv'de ekrana gelen Derin Futbol dün gece gergin anlar yaşandı. Ahmet Çakar Fenerbahçe-Beşiktaş maçının derbi olmadığını söyleyince eski Beşiktaş yöneticisi Sinan Engin elindeki bardağı yere fırlattı.
Eski hakem Ahmet Çakar, Pazar günü Kadıköy'de oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi için 'Yan sanayi' dedi. Bunun üzerine Ertem Şener ve Sinan Engin'in tepkisi gelince Çakar sözlerini ağırlaştırdı ve BJK derbisi için bu sefer de ' Özür diliyorum Sinan alınmış. Beşiktaş-Fenerbahçe derbi bile değildir, derbiciktir. Türkiye'nin derbisi Fenerbahçe-Galatasaray derbisidir.' ifadesini kullandı.
Bu sözlerinden sonra ortalık bir anda gerildi. Ertem Şener, Ahmet Çakar'dan özür dilemesini isteyince Çakar ' Az bile söylemişim. Yan sanayi değil, derbicik değil, İstanbul'da oynanacak olan Sarıyer-Fenerbahçe maçından bir kademe daha yüksek' dedi.
Ahmet Çakar'ın söylediklerinden sonra sinirlerine hakim olamayan Sinan Engin 'yeter artık' diyerek önündeki bardağı yere attı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Şeker Kanyonu, Muhammed Mursi, canlı yayın verme, ahıska türkleri erzurum, beyşehir ısparta, burhan kuzu pendik, yağ yakımı spor, angela merkel doktorarbeit, erenler köyü adres, uyuşturucu maddelerin murakabesi hakkında kanun, gladyatör nereli, flamingo pet shop, uluabat gölü oluşumu, spor toto süper lig cezalı ve sakatlar, çatak anadolu lisesi, gülben ergen özgeçmişi, adilcevaz devlet hastanesi doktorları,