Perşembe02.05.2024
HABERLER - POLİTİKA - TÜRKİYE - ANKARA
03 Aralık 2015 - 10:26:24

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü: 'Rusların son bir ayda öldürdüğü sivil sayısı 500’ü aştı'

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Rusya'nın bu gidişle tüm İslam alemini kendisine düşman edeceğini belirtti ve durumu, "İkinci Afganistan sendromu" diye yorumladı.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü: 'Rusların son bir ayda öldürdüğü sivil sayısı 500’ü aştı' 0 Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Rusya'nın bu gidişle tüm İslam alemini kendisine düşman edeceğini belirtti ve durumu, "İkinci Afganistan sendromu" diye yorumladı.
Twitter hesabından açıklamalar yapan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Rusya, DAİŞ'i bahane ederek muhalifleri ve sivilleri vuruyor. Rusların son bir ayda öldürdüğü sivil sayısı 500'ü aştı. Rusya'nın kara propagandasına kimse inanmıyor. Fakat bu gidişle bütün İslam alemini kendilerine düşman edecekler. İkinci Afganistan sendromu" ifadelerini kullandı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Büyük Karıştıran Beldesi, Yılın Haber Bülteni, kiraz mevsimi vine, motor ve araç tekniği, mevlüt karakaya izmir, funda arar leblebi, vizontele psikolojik deli, mesut hoşcan lansman, sabancı vakfı kredisi, beyoğlu rapsodisi ne demek, darbuka ıle ılgılı bılgıler, orhangazi buski, balat ömer kumova, nejat işler makina, melet ırmağı hes, aile ve sosyal politikalar bakanlığı ıstanbul, kayseri mantısı,