Cumartesi27.04.2024
HABERLER - DÜNYA - FRANSA - PARİS
01 Aralık 2015 - 11:20:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Obama'nın Paris görüşmesi başladı

Fransa'da gerçekleştirilen BM İklim Değişikliği Zirvesi'ne katılmak üzere Paris'te bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Barack Obama ile görüşme gerçekleştiriliyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Obama'nın Paris görüşmesi başladı 0 Fransa'da gerçekleştirilen BM İklim Değişikliği Zirvesi'ne katılmak üzere Paris'te bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Barack Obama ile görüşme gerçekleştiriliyor.
Paris'te gerçekleştirilen BM İklim Değişikliği Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada ikili temaslarda da bulunuyor. Erdoğan, ikili görüşmeleri kapsamında ABD Başkanı Barack Obama ile bir araya geldi. Görüşmede iki ülke ilişkileri, bölgesel ve küresel konuların yanı sıra Türk hava sahasını ihlal eden Rus uçağının düşürülmesi konusunun da ele alınması bekleniyor.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Hamit Kaplan, Terzi köyü rampaları, meyve bahçeleri, çanakkale çevre ve şehircilik il müdürlüğü, essen fiili, tarım işçileri derneği, müslüman kardeşler ihvan, çöp konteyneri bauhaus, türkçe karaoke, ahi evran not sistemi, emlak üçkuyular, türkiye cumhuriyet merkez bankası döviz kurları, urfalı mehmet usta antalya, avrupa birliği gazetesi, torku konyaspor darüşşafaka doğuş, varto toki evleri, alaturka cafe sakarya,