Cuma17.05.2024
HABERLER - POLİTİKA - TÜRKİYE - ANKARA
25 Mart 2015 - 23:01:50

CHP Milletvekili Ensar Öğüt, Meclis kürsüsüne pişmiş kelle ile çıktı

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, hayvancılığa yeterince destek verilmemesini protesto etmek için Meclis kürsüsüne pişmiş koyun kellesi ile çıktı.
CHP Milletvekili Ensar Öğüt, Meclis kürsüsüne pişmiş kelle ile çıktı 0 CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, hayvancılığa yeterince destek verilmemesini protesto etmek için Meclis kürsüsüne pişmiş koyun kellesi ile çıktı.
CHP tarafından Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker hakkında verilen gensoru önergesi görüşmelerinde Meclis kürsüsüne pişmiş koyun kellesi ile çıkan CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, Türkiye'nin et ithal ettiğini belirterek hükümeti eleştirdi. Türkiye'de hayvancılığa yeterince destek verilmediğini kaydeden Öğüt, kürsüden kıyma göstererek etin koktuğunu kaydetti.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

CHP Milletvekili Ensar Öğüt, Meclis kürsüsüne pişmiş kelle ile çıktı CHP Milletvekili Ensar Öğüt, Meclis kürsüsüne pişmiş kelle ile çıktı CHP Milletvekili Ensar Öğüt, Meclis kürsüsüne pişmiş kelle ile çıktı CHP Milletvekili Ensar Öğüt, Meclis kürsüsüne pişmiş kelle ile çıktı CHP Milletvekili Ensar Öğüt, Meclis kürsüsüne pişmiş kelle ile çıktı

Yorum Yaz:



Aramalar:

KÜTAHYA, Büyükçekmece Belediye Başkanı, diyadin cinayetleri, gömeç rüzgar durumu, küçükçekmece cafeler, türkiye işsizlik oranı verileri, sabri sarıoğlu annesi, hadise açıkgöz, passolig kampanya, neler oluyor sözleri, el bombası süresi, ilaç dozları, madımak katilleri, veteriner çerkezköy, akdeniz ikliminin özellikleri, spiker sonay dikkaya kimdir, tanju çolak futbol okulları,