Salı30.04.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - İSTANBUL
11 Aralık 2015 - 12:33:18

Can Dündar ve Erdem Gül'ün tahliye talebine ret

Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ile gazetenin Ankara temsilcisi Erdem Gül'ün tahliye talebi reddedildi.
Can Dündar ve Erdem Gül'ün tahliye talebine ret 0 Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ile gazetenin Ankara temsilcisi Erdem Gül'ün tahliye talebi reddedildi.
Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ile gazetenin Ankara Büro temsilcisi Erdem Gül'ün tutukluluğa itiraz taleplerinin reddedilmesinin ardından Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine tahliye talebinde bulunmuşlardı.
Talebi değerlendiren İstanbul Nöbetçi 6'ıncı sulh Ceza Hakimliği, Dündar ve Gül'ün dosyada tutukluluk halinin sonlandırılmasını gerektirecek yeni bir delil bulunmadığı, delillerin henüz toplanmadığı ve tutuklama kararı veren İstanbul 7'inci Sulh Ceza Hakimliğinin kararının usul ve yasalara uygun olduğu gerekçesiyle tahliye talebini reddetti.
Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve gazetenin Ankara Büro Temsilcisi Erdem Gül, MİT TIR'larına ilişkin görüntülerin yayınlanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında "Silahlı terör örgütüne üye olmaksızın bilerek ve isteyerek yardım etme", "devletin gizli kalması gereken bilgileri açıklama", "siyasal ve askeri casusluk" suçlarından tutuklanmışlardı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Havara köyü, Mustafa Hulusi Arat, kök hücre gelişiminin tarihçesi, boğmaca enfeksiyonu öksürük, lenfoma raporu, böbrek iltihabı, mersin limanı yemek, karşıyaka devlet hastanesi hangi otobüs gider, nasreddin hoca mevlana, bangkok eastin hotel, kemik erimesi uzman, viranşehir ziraat odası, doğu perinçek mahkeme, fethiye lokman hekim esnaf hastanesi, lastik tamir kiti hepsiburada, tolgahan sayışman kilosu, aşık veysel bülbül,