Cumartesi18.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ÇANAKKALE
29 Nisan 2015 - 13:21:19

ÇAGİAD Derneği arama çalışmaları sona erdi

Çanakkale Girişimci İşadamları ve Sanayicileri Derneği (ÇAGİAD) hizmet binasında dün sabah 09.00'da başlayan aramalar bugün öğle saatlerinde tamamlandı. Dernekteki bilgisayar, bazı elektronik cihaz ve dokümanlara el konuldu.
ÇAGİAD Derneği arama çalışmaları sona erdi 0 Çanakkale Girişimci İşadamları ve Sanayicileri Derneği (ÇAGİAD) hizmet binasında dün sabah 09.00'da başlayan aramalar bugün öğle saatlerinde tamamlandı. Dernekteki bilgisayar, bazı elektronik cihaz ve dokümanlara el konuldu.
Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, dün saat 09.00 sularında İsmetpaşa Mahallesi'nde bulunan ÇAGİAD hizmet binasına operasyon yaptı. Yaklaşık 15 kişilik polis ekibinin görev aldığı operasyonda, dernekte bulunan bilgisayar, laptop, bazı elektronik cihaz ve dokümanlar incelendi. Bina girişinde bekleyen iki sivil polis, içeri giriş ve çıkışlara izin vermedi. Binada arama ve incelemeler 28 saat sonra bugün saat 13.00'de tamamlandı. Polis, bilgisayar, bazı belge ve dokümanları alarak binadan ayrıldı. El konulan belgelerin savcılığa teslim edileceği öğrenildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Fatih Uysal, Gölcük yaylası, yenişehir mahallesi muhtarlığı telefon, silivri öncü kömür, türkiye cumhuriyeti resmi dini, ahmet altan sudaki iz, galatasaray adası, hasan ali kaldırım piyasa değeri, deniz ürünleri, eskihisar topçular feribot iskelesi, osmaniye kiralık daire, ısınma hareketleri nelerdir, tanju çolak penaltı yarışması, sağlık bakanı haberleri, fanatik gazetesi canlı skor, diyarbakır oyunları, ahmet çakar nihat doğan atışması,