Cumartesi18.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - BURSA
24 Mart 2015 - 22:06:56

Bursa Yenişehir'de Mustafa Ferah oğlu Mithat Ferah'ı vurdu

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde yaşlı bir adam, para yüzünden tartıştığı oğlunu pompalı tüfekle vururken, seken saçmalardan torunu da yaralandı.
Bursa Yenişehir'de Mustafa Ferah oğlu Mithat Ferah'ı vurdu 0 Bursa'nın Yenişehir ilçesinde yaşlı bir adam, para yüzünden tartıştığı oğlunu pompalı tüfekle vururken, seken saçmalardan torunu da yaralandı.
Olay, dün akşam saat 21.00 sıralarındaki Karaköy Mahallesi'nde meydana geldi. Aynı evde oturan Mustafa Ferah (70) ile oğlu Mithat Ferah (48) tartışmaya başladı. Münakaşa büyüyünce, baba Ferah, pompalı tüfekle oğluna ateş etti. Mithat Ferah koltuk altından yaralanırken, yaşlı adamın torunu M.K.F. (11) de seken saçmalarla kolundan yaralandı. Olayla alakalı tahkikat sürüyor.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Bursa Yenişehir'de Mustafa Ferah oğlu Mithat Ferah'ı vurdu Bursa Yenişehir'de Mustafa Ferah oğlu Mithat Ferah'ı vurdu

Yorum Yaz:



Aramalar:

Yalova Derince Eğitim Araştırma Hastanesi, Volkan Şen, yozgat ülkü ocakları, okullar tatil çarşamba, gemlik ziraat bankası, diyarbakır nevruz programı, bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi şarkıları, ekrem çelebi ben yanarım gurbet elde ölene, mustafa çelik marmaris, bachata goirle, haliç gösteri merkezi, internet fenomeni hakan, mustafa yılmaz uçun kuşlar medineye, şırnak il müftülüğü, dizi oyuncusu emeklilerin parasini caldi, berlin alışveriş, güneş kolyesi,