Pazar12.05.2024
HABERLER - MAGAZİN - TÜRKİYE - İSTANBUL
23 Mart 2015 - 16:18:49

Bollywood aktörü Shahid Kapoor evli mi?

Dünyada milyonlarca hayranı bulunan ünlü Bollywood aktörü Shahid Kapoor'un nişanlandığı ve aralık ayında evleneceği iddia edildi.
Bollywood aktörü Shahid Kapoor evli mi? 0 Dünyada milyonlarca hayranı bulunan ünlü Bollywood aktörü Shahid Kapoor'un nişanlandığı ve aralık ayında evleneceği iddia edildi.
Hindistan sineması Bollywood'un en gözde bekar erkeklerinden Shahid Kapoor'un 14 Ocak'ta Delhi'li bir kızla nişanlandığı öne sürüldü. Kendisi ve ailesi tarafından henüz doğrulanmayan haberlere göre, Delhi'li bir ailenin kızı olan Mira Rajput, henüz okulunu bitirmedi. Ünlü oyuncunun ile Delhi LSR Üniversitesi'nde okuyan nişanlısı Mira'nın ile aralık ayında dünya evine gireceği kaydedildi.
Kapoor'un nişanlandığı haberi, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Bollywood aktörü Shahid Kapoor evli mi? Bollywood aktörü Shahid Kapoor evli mi?

Yorum Yaz:



Aramalar:

Avukat Ebru Timtik, Düzbağ Kasabası, ali demir çalıntı makale, çilingir öveçler, olay yeri inceleme temel eğitim kursu, ekonomi bakanlığı rusya, bahri mutlu, el arabası tekeri havalı, abiye giydirme oyunları, ytü usis, mehmet yıldırım yüce dağ başında, çağlayan adliyesi dün, başkale dereboyu ilkokulu, malatya yurtiçi kargo, ordu ımsak vakıtlerı, bitlis fotoğrafları, yatağan ucuz otel,