Pazar19.05.2024
HABERLER - MAGAZİN - TÜRKİYE - MUĞLA
29 Nisan 2015 - 14:08:11

Bodrum yaz sezonu açıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sıcak havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, bol bol denize girip güneşlendi.
Bodrum yaz sezonu açıldı 0 Muğla'nın Bodrum ilçesinde sıcak havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, bol bol denize girip güneşlendi.
Turizmin göz bebeği Bodrum'da güneşi ve sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar ve turistler sahil kenarlarına akın etti. Bazı vatandaşlar denize girmeyi tercih ederken, bazıları ise güneşlenerek güzel havanın tadını çıkardı. Hava sıcaklığının 25 dereceye ulaşması ile birlikte ilçede yaz aylarını aratmayan bir gün yaşandı. Sahil kenarında bulunan birçok işletme kapılarını müşterilere açarken, Kumbahçe, Paşatarlası, Gümbet ve Bitez sahillerinde deniz sezonu açıldı.
Öte yandan meteorolojiden edinilen bilgiye göre, mevsim normallerin üstünde seyreden sıcak havanın yarından itibaren birkaç derece düşeceği öğrenildi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Bodrum yaz sezonu açıldı Bodrum yaz sezonu açıldı Bodrum yaz sezonu açıldı Bodrum yaz sezonu açıldı

Yorum Yaz:



Aramalar:

Taşoluk Mahallesi, Karşıyaka Belediyesi, fatih ürek üçyüz beşyüz şarkı sözü, sofya pegasus, muğla okul sporları, kola giren sancı, gaz bombası kaç lira, külçe lehim, ahmet bulut break, beşar esad ve karısı, haliç köprüsü metrobüs kazası, gaziantep üniversitesi bölüm puanları, istanbul tüketici mahkemesi tel, sana taş atana sen gül at, rojin tüm şarkıları, atiye nazlı yarim, karacaahmet mezarlığı haritası,