Pazar05.05.2024
HABERLER - DÜNYA - İTALYA - MİLANO
07 Aralık 2015 - 11:29:29

Berlusconi'den IŞİD ile mücadele yorumu: Bombardıman değil kara harekatı gerekli

Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, Türkiye ile Rusya arasında yaşanan gerilim için "trajik bir yanlış anlama" ifadesini kullandı.
Berlusconi'den IŞİD ile mücadele yorumu: Bombardıman değil kara harekatı gerekli 0 Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, Türkiye ile Rusya arasında yaşanan gerilim için "trajik bir yanlış anlama" ifadesini kullandı.
Gerek Rusya Devlet Başkanı Vladmir Putin'le gerekse Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yakın dost olan Silvio Berlusconi iki ülke arasındaki gerilim hakkında TG5 haber kanalına konuştu. Berlusconi, "Terörün hedefinde olan iki ülke arasında ciddi bir durum, bir kaza söz konusu" şeklinde konuştu.
Berlusconi, IŞİD'e karşı mücadelede kara harekatının şart olduğunun altını çizdi ve "Teröristleri etkisiz hale getirmenin tek yolu Birleşmiş Milletler çatısında ortak bir zemin hazırlamak. Güçlü ve organize bir kara harekatı şart. Bombardımanlar masum sivillerin ölümüne yol açıyor ve tekrardan yaşamayı olanaksız kılan yıkıntı yığınları oluşturuyor" ifadesinde bulundu.
(iha)

Yorum Yaz:



Aramalar:

ABD Merkez Bankası, Şırnak Valiliği, yüksekova olaylar, ringde horoz dövüşü, kola dolabı ölçüleri, srebrenitsa anıtı buca, ermeni soykırımı makaleler, pedro franco kimdir, nabi avcı akademik zam, yenibahar kimyon mu, kiev vizesiz, gürcistan milli takımı, dizanteri ne demek, diriliş ertuğrul başlama müziği, bahçeşehir üniversitesi roma kampüsü, zonguldak çatalağzı beldesi, yüksekova çiğ köfte,