Cumartesi27.04.2024
HABERLER - EKONOMİ - TÜRKİYE - İSTANBUL
25 Kasım 2015 - 16:28:04

Benzine zam: 95 oktan benzinin litre fiyatı 4,39 lira oldu

Brent petrolde ve dolarda yaşanan yükseliş, benzin fiyatlarına zam olarak yansıdı.
Benzine zam: 95 oktan benzinin litre fiyatı 4,39 lira oldu 0 Brent petrolde ve dolarda yaşanan yükseliş, benzin fiyatlarına zam olarak yansıdı.
Türkiye'nin sınır ihlali yapan Rusya'ya ait uçağı düşürmesinin ardından brent petrolde ve dolarda yaşanan yükseliş benzin fiyatlarına zam olarak yansıdı. Geceyarısından itibaren geçerli olacak zam 11 kuruş olarak belirlendi. Yapılan zam sonrasında 95 oktan benzinin litre fiyatı; İstanbul'da ortalama 4,28 liradan 4,39 liraya, Ankara'da ortalama 4,30 liradan 4,41 liraya, İzmir'de ise ortalama 4,29 liradan 4,40 liraya yükselecek.
Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösterebiliyor.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Shota Arveladze, Hilal Kayacı, karşıyaka belediyesi yılbaşı konseri, george clooney görseller, türkiye bankalar birliği üye ol, bollywood çeviri arşivi pk, murat yıldırım cinayeti, mehmet gökçe zehra ilahisi sözleri, fenerbahçe ozan tufan, narman oyun havaları, hülya avşar boyu, kürtler zeki, dereboyu caddesi lefkoşa, ömer faruk çelik manisa, ahmet efe sezginer, makine kimya endüstrisi sosyal tesisleri istanbul, tokat sinema,