Cuma17.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
23 Mart 2015 - 15:47:32

Bayrampaşa'da ilkokul öğrencisine çarpan minibüs şoförü gözaltına alındı

Bayrampaşa'da ilkokul öğrencisini ölümüne neden olan minibüs şoförü H.K., polis tarafından gözaltına alındı. Minibüs şoförü, kırmızı ışıkta geçtiği iddialarını yalanladı.
Bayrampaşa'da ilkokul öğrencisine çarpan minibüs şoförü gözaltına alındı 0 Bayrampaşa'da ilkokul öğrencisini ölümüne neden olan minibüs şoförü H.K., polis tarafından gözaltına alındı. Minibüs şoförü, kırmızı ışıkta geçtiği iddialarını yalanladı.
Bayrampaşa Uluğbey İlkokulu önünde bir 8 yaşındaki bir öğrenciye çarparak ölümüne neden olan H.K. olayın ardından polis tarafından gözaltına alındı. Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen H.K, hakkında iddiaları reddetti. Kırmızı ışıkta geçmediğini söyleyen minibüs şoförü, hızlı olduğu iddialarını da yalanladı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Seda Güven, Sumbas, kirpi çizimleri, istiklal caddesi rum meyhanesi, eğitim bilimleri konu anlatımı, tetanoz olurmuyum, siyaset dizileri, selçuk yılmaz şarkıları, sarayburnu zargana, av tüfekleri uşak, metin şahin yomra, küçük kalpler zeynep ve murat, cansu akbulut elidor, ahmet kaya nerden bileceksiniz, evim.net iletişim telefonu, fırat aydınus boy kilo, kadın sürücü hataları,