Pazar19.05.2024
HABERLER - POLİTİKA - TÜRKİYE - ANKARA
25 Kasım 2015 - 09:42:59

Başbakan Davutoğlu, Almanya Başbakanı Merkel ile görüştü

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile telefon görüşmesi yaptı.
Başbakan Davutoğlu, Almanya Başbakanı Merkel ile görüştü 0 Başbakan Ahmet Davutoğlu, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile telefon görüşmesi yaptı.
Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Almanya Şansölyesi Angela Merkel'i telefonla arayarak, bu sabah SU-24 tipi uçağın Türkiye hava sahasını ihlali sonrasında yaşanan gelişmeler hakkında bilgi verdi, Merkel ise Davutoğlu'na verdiği bilgiler için teşekkür etti.
Davutoğlu ile Merkel'in, bu gelişmeler ve pazar günü Brüksel'de tertiplenmesi öngörülen Türkiye-AB Zirvesi hakkında önümüzdeki günlerde yeniden temas etme hususunda mutabık kaldıkları öğrenildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Toy, Ucuzluk Çarşısı, mehmet görmez kürtçe, uyuşturucu kullanımı nasıl bırakılır, yedi güzel adam nerede çekiliyor, gaz bombası biber gazı, sedat işçimen vi, etiyopya liman, gönül işleri dizisi koşuyolu, gümüşhacıköy radyosu, rafet el roman bana sen lazımsın sözleri, nazilli jandarma komutanlığı iletişim, grip zihinsel nedeni, selçuk inan öldümü, ıtalya kayak merkezleri, bodrum ev kiraları, lale soğanı nasıl alınır,