Pazar19.05.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
02 Mayıs 2015 - 21:28:12

Barcelona - Cordoba maçı

İspanya La Liga'da şampiyonluğun en güçlü adaylarından Barcelona, son sırada yer alan Cordoba deplasmanından 8-0 gibi farklı bir skorla galip döndü.
Barcelona - Cordoba maçı 0 İspanya La Liga'da şampiyonluğun en güçlü adaylarından Barcelona, son sırada yer alan Cordoba deplasmanından 8-0 gibi farklı bir skorla galip döndü.
La Liga'nın 35. haftasında Cordoba ile deplasmanda karşı karşıya gelen Barcelona sahadan 8-0 galip ayrıldı. Katalan ekibine galibiyeti getiren golleri, 42. dakikada Ivan Rakitic, 45, 53 ve 88. dakikalarda Luis Suarez, 46 ve 80. dakikalarda Lionel Messi, 65. dakikada Gerard Pique, 85. dakikada penaltıdan Neymar attı. Bu sonucun ardından puanını 87'ye çıkaran Barcelona zirvedeki yerini korudu, son sırada yer alan Cordoba ise 20 puanla son sırada kaldı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Barcelona - Cordoba maçı Barcelona - Cordoba maçı

Yorum Yaz:



Aramalar:

Kozan Ağır Ceza Mahkemesi, Zirai don, otel ütüsü, roketsan hisse, alevi politikacılar, ankara cumhuriyet başsavcılığı infaz koruma öğrenci alımı, deniz işletmeciliği ve yönetimi, mevlana mahallesi bornova kiralık daire, yılmaz vural antalyaspor, avrupa birliği komisyonu, rıdvan dilmen nerede yazıyor, avustralya japonya canlı, lale devri sözleri, sakız adası şehir merkezi, gürcüce müzikler, samatya devlet hastanesi ulaşım, kalaşnikof belgeseli,